Caffè Nero
  • STRONA GŁÓWNA
  • Menu
    • Kawa
    • Jedzenie
    • Napoje
  • Nasze Rzemiosło
    • Ziarna I Nasza Mieszanka
    • Nasza Palarnia
    • Flat White
    • W DOMU
  • NASZE JEDZENIE
  • Nasze Wnętrza
  • Kariera
    • Dołącz Do Nas
    • Ścieżka Kariery
    • ŻYCIE W NERO
  • Kontakt
  • Company
  • Cyprus
  • Ireland
  • Polska
  • Sverige
  • Türkiye
  • UAE
  • UK
  • US
  • English
  • Polski
Szukaj na stronie
Znajdź kawiarnię
Nasza sieć
  • Facebook
  • Instagram
  • Ziarna I Nasza Mieszanka
  • Nasza Palarnia
  • Espresso
  • W DOMU

Szlachetna Włoska Kawa

Perfekcyjnie zaparzone espresso special jest podstawą większości naszych kaw. Poświęciliśmy lata na doskonalenie procesu palenia i tworzenia mieszanki, z której słyniemy. Dlatego, wkładamy dużo czasu i energii w przygotowanie każdego espresso – każdorazowo chcąc wydobyć jego pełne bogactwo smaku.

Na tym etapie każdy składnik – od przefiltrowanej wody do techniki baristy – jest ważny dla uchwycenia głębi
i słodyczy, o które tak zabiega cały nasz zespół.

Szlachetna Włoska Kawa

Perfekcyjnie zaparzone espresso special jest podstawą większości naszych kaw. Poświęciliśmy lata na doskonalenie procesu palenia i tworzenia mieszanki, z której słyniemy. Dlatego, wkładamy dużo czasu i energii w przygotowanie każdego espresso – każdorazowo chcąc wydobyć jego pełne bogactwo smaku.

Na tym etapie każdy składnik – od przefiltrowanej wody do techniki baristy – jest ważny dla uchwycenia głębi
i słodyczy, o które tak zabiega cały nasz zespół.

Niezależnie czy podawane krótkie i intensywne, dopełnione najlepszym mlekiem z regionalnej mleczarni czy zmiksowane z lodem, każde nasze espresso powstaje ze świeżo mielonych ziaren kawy. Każdorazowo mielimy tylko tyle ziaren,
ile potrzebnych jest do pojedynczej filiżanki.

Parzenie doskonałej kawy to nie tylko nasze rzemiosło, ale i pasja. Dlatego – choć zawsze staramy się zrobić kawę idealną – jeśli nie będzie Ci odpowiadała, zrobimy ją jeszcze raz.

Chcemy, aby Twoja kawa była taka, jak lubisz
za każdym razem, kiedy nas odwiedzasz.

 

 

 

 

 

 

Świeży. Zawsze.


Niezależnie czy podawane krótkie i intensywne, dopełnione najlepszym mlekiem z regionalnej mleczarni czy zmiksowane z lodem, każde nasze espresso powstaje ze świeżo mielonych ziaren kawy. Każdorazowo mielimy tylko tyle ziaren,
ile potrzebnych jest do pojedynczej filiżanki.

Parzenie doskonałej kawy to nie tylko nasze rzemiosło, ale i pasja. Dlatego – choć zawsze staramy się zrobić kawę idealną – jeśli nie będzie Ci odpowiadała, zrobimy ją jeszcze raz.

Chcemy, aby Twoja kawa była taka, jak lubisz
za każdym razem, kiedy nas odwiedzasz.

 

 

 

Nasza sieć
  • Facebook
  • Instagram
  • Szybkie linki
    • Dziennik
    • Kawiarnie
  • O NAS
    • Nasze Partnerstwo
    • Kodeks Etyczny
  • KARIERA
    • Dołącz Do Nas
    • Ścieżka Kariery
    • Życie W Nero
  • KONTAKT
    • Napisz do nas
  • POLITYKA PRYWATNOŚCI
  • WARUNKI
  • REGULAMIN
© 2023 Green Caffè Nero
Ta strona używa plików cookie: Dowiedz się więcej