Szlachetna Włoska Kawa
Perfekcyjnie zaparzone espresso special jest podstawą większości naszych kaw. Poświęciliśmy lata na doskonalenie procesu palenia i tworzenia mieszanki, z której słyniemy. Dlatego, wkładamy dużo czasu i energii w przygotowanie każdego espresso – każdorazowo chcąc wydobyć jego pełne bogactwo smaku.
Na tym etapie każdy składnik – od przefiltrowanej wody do techniki baristy – jest ważny dla uchwycenia głębi
i słodyczy, o które tak zabiega cały nasz zespół.
Szlachetna Włoska Kawa
Perfekcyjnie zaparzone espresso special jest podstawą większości naszych kaw. Poświęciliśmy lata na doskonalenie procesu palenia i tworzenia mieszanki, z której słyniemy. Dlatego, wkładamy dużo czasu i energii w przygotowanie każdego espresso – każdorazowo chcąc wydobyć jego pełne bogactwo smaku.
Na tym etapie każdy składnik – od przefiltrowanej wody do techniki baristy – jest ważny dla uchwycenia głębi
i słodyczy, o które tak zabiega cały nasz zespół.
Niezależnie czy podawane krótkie i intensywne, dopełnione najlepszym mlekiem z regionalnej mleczarni czy zmiksowane z lodem, każde nasze espresso powstaje ze świeżo mielonych ziaren kawy. Każdorazowo mielimy tylko tyle ziaren,
ile potrzebnych jest do pojedynczej filiżanki.
Parzenie doskonałej kawy to nie tylko nasze rzemiosło, ale i pasja. Dlatego – choć zawsze staramy się zrobić kawę idealną – jeśli nie będzie Ci odpowiadała, zrobimy ją jeszcze raz.
Chcemy, aby Twoja kawa była taka, jak lubisz
za każdym razem, kiedy nas odwiedzasz.
Świeży. Zawsze.
Niezależnie czy podawane krótkie i intensywne, dopełnione najlepszym mlekiem z regionalnej mleczarni czy zmiksowane z lodem, każde nasze espresso powstaje ze świeżo mielonych ziaren kawy. Każdorazowo mielimy tylko tyle ziaren,
ile potrzebnych jest do pojedynczej filiżanki.
Parzenie doskonałej kawy to nie tylko nasze rzemiosło, ale i pasja. Dlatego – choć zawsze staramy się zrobić kawę idealną – jeśli nie będzie Ci odpowiadała, zrobimy ją jeszcze raz.
Chcemy, aby Twoja kawa była taka, jak lubisz
za każdym razem, kiedy nas odwiedzasz.