Beza Pavlova
Beza z kremem mascaropne z Aperolem oraz dużą ilością świeżych owoców sezonowych
Beza z kremem mascaropne z Aperolem oraz dużą ilością świeżych owoców sezonowych
Nasza beza złożona z dwóch blatów bezowych, każdy szczypany ręcznie, a środek wypełnony jest delikatnym kremem mascarpone z dodatkiem owocowych konfitur
Półsurowe ciasto z ogrmoną ilością ciemnej czekolady i 80% helnderskim cacao.
Sernik z czekoladowym spodem karmelową polewą i dodatkiem ciemnej czekolady
Kremowy sernik z jogurtu bałkańskiego i serka mascarpone z wytrywną czekoladą, z malinami i wiórkami kokosowymi, całość podana na czekoladowo-ciasteczkoym spodzie
Cienka warstwa biszkoptu, na niej mielony twaróg z mascarpone oraz sezonowe owoce zalane galaretką
Szarlotka z mnóstwem jabłek, cynamonu zapieczona z kruchym ciastem i kremem waniliowym.
Tarta na kruchym spodzie z angielskim kremem waniliowym oraz mailnami i jeżynami
Tarta na kruchym spodzie z konfiturą z malin, kremem ze śmietany i mascarpone, udekorowana świeżymi malinami
Tarta na kruchym spodzie z rabarbarem i kruszonką marcepanową
Beza z żurawiną i bitą śmietaną z mascarpone.
Jagodzianka z kruszonką marcepanową
Klasyczna jagodzianka z kruszonką marcepanową
Drożdzowa świeżo wypiekana okrągła bulla z dużą ilością cynamonu
Świeżo wypiekana drożdżowa bulla z migdałami
Świeżo wypiekana drożdżowa bulla z kremem pistacjowym
Świeżo wypiekana drożdzowa bulla z wanilią i kardamonem
Rogalik z ciasta francuskiego w kształcie rogalika.
Rogalik z ciasta francuskiego i masą marcepanową.
Świeżo wypiekany croissant z migdałami
Croissant wypełniony rozpływającą się czekoladą.
Kruche włoskie ciasteczko z migdałami.
Ciastko czekoladowo-owsiane.
Przepyszny muffin wypełniony jagodami
Domowy muffin kokosowy z ciemną czekoladą.
Wilgotny muffin wypełniony domową konfiturą pomarańczową i posypany skórką pomarańczową
Muffin wypełniony słodkim sosem karmelowym i dodatkiem kruszonych orzechów.
Muffin przygotowany na bazie białej czekolady posypany prażonymi migdałami.
Kruchy slajs z czekoladą, tymiankiem i orzechami.
Cistko na kruchym spodzie ze słonym karmelem i czekoladą deserową