W przyszłym

CZEKOLADOWO-KAWOWA ROLADA BEZOWA

Nasza czekoladowo-kawowa rolada bezowa jest naszym świątecznym faworytem, w którym głęboki smak czekolady łączy się z aksamitną kawową nutą. Czas przygotowania: ok.1 godziny Czas pieczenia: ok. 30 minut Czas chłodzenia: 3 godziny Liczba porcji: 8-10 Składniki: Olej słonecznikowy 6 białek 330g cukru brązowego 2 łyżki stołowe mąki 60g migdałów 1 łyżka stołowa wystudzonego espresso zrobionego z naszej kawy Classico … Kontynuuj czytanie "CZEKOLADOWO-KAWOWA ROLADA BEZOWA"

KAWOWE BROWNIE Z BIAŁĄ CZEKOLADĄ

Przedstawiamy nasz przepis na kawowe brownie z białą czekoladą. Czas przygotowania: ok. 20 minut Czas pieczenia: 15 minut Liczba porcji: 9 Składniki: 240g gorzkiej czekolady (minimum 70% kakao) 100g masła bez soli 1 łyżka stołowa świeżo przygotowanego espresso z wykorzystaniem nasze kawy w paczce Classico Orginal Blend mielonej do espresso lub bezkofeinowej Classico Original Blend … Kontynuuj czytanie "KAWOWE BROWNIE Z BIAŁĄ CZEKOLADĄ"